top of page
TNT_Koepels (24 van 81)_edited.jpg

RUSH WORLD
FREERUNNEN IN ROTTERDAM ZUID

RushWorldLogo2022.png

ROTTERDAM ZUID
Koperslagerstraat 8-10

RUSH World  KOEPELS is een indoor sporthal in Rotterdam-Zuid met een groot assortiment aan sportattributen voor vele verschillende sporten, waaronder freerunning, calisthenics, tricking en dans. 

Naast de vaste lessen hebben we wekelijks momenten waarop vrij getraind kan worden. Er is altijd een begeleider bij om hulp te bieden bij het leren van nieuwe tricks en uiteraard om de veiligheid te waarborgen.

FREERUNLESSEN IN ROTTERDAM ZUID

Als je lid wordt van RUSH World kun je een vast lesmoment uitkiezen. Tijdens onze lessen train je wekelijks onder begeleiding van dezelfde professionele freerun-docent die jouw persoonlijke ontwikkeling nauwlettend in de gaten houdt, zodat hij je helpt om de juiste stappen te zetten om nog beter te worden. Veiligheid staat altijd op de eerste plaats, dus de docent zal jou geen tricks laten uitvoeren waar je nog niet klaar voor bent. Aan de andere kant zal hij je juist stimuleren als hij weet dat je een stap hoger kan! ​De obstakels in RUSH World zijn grotendeels mobiel, dus we zullen om de zoveel tijd een nieuwe opstelling bedenken zodat je steeds opnieuw wordt uitgedaagd om nieuwe dingen te leren. De docenten maken vooraf een planning voor de lessen, zodat het nooit verveelt en je steeds meer leert en ontwikkelt. ​Lijkt het jou ook zo leuk en wil je mee trainen met ons team om de coolste tricks te leren? Kijk voor een geschikte tijd en schrijf je gratis in voor een proefles.

LESSEN

LESSEN ROOSTER

Lessenrooster Rotterdam zuid.png

PRIJZEN

RUSH Voordeel Abonnement.png
RUSH Flex Abonnement.png

SCHRIJF JE NU IN!

Lijkt het jou ook zo leuk en wil je mee trainen met ons team om de coolste tricks te leren? Dan kan je je inschrijven voor een gratis proefles!

VRIJ TRAINEN

Tijdens de vrije trainingen kun je lekker zelf bepalen wat je wilt oefenen. De zaal wordt beschikbaar gesteld tijdens vaste vrije trainingsmomenten waar je aan kunt deelnemen. Ook niet-leden zijn van harte welkom om te sporten in RUSH World. Je kunt gebruik maken van alle sportattributen die we hebben, zoals Airtrack’s, de calisthenics-bars, de verschillende matten en uiteraard ook van de foampit waar je lastigere sprongen veilig kunt oefenen. Ook hebben we een Tumblingbaan van 14 meter die we van tijd tot tijd uitzetten om op te trainen.  Lijkt het jou ook zo leuk en wil je mee trainen met ons team om de coolste tricks te leren? Kom dan gezellig langs tijdens het vrij trainen!

VRIJ TRAINEN

ROOSTER

Vrij trainen rooster Rotterdam zuid.png
KINDERFEESTJES

PRIJZEN

RUSH Free Abonnement.png
RUSH 12 Strippenkaart.png

Ook is het bij ons mogelijk om een dagkaart te kopen aan de deur voor €7,50

KINDERFEESTJES

Ben jij bijna jarig en wil je het aller tofste kinderfeestje organiseren? Dan zullen we je in RUSH World een onvergetelijke dag bezorgen! Een kinderfeestje in RUSH World bestaat uit twee onderdelen, namelijk: een onderdeel freerun workshop en een onderdeel vrij spelen. Tijdens het onderdeel workshop zullen jij en je vriendjes/ vriendinnetjes de basisbeginselen van freerunning leren van een van onze professionele docenten. Maar we zorgen ook voor een leuke mix van verschillende andere sporten als calisthenics en en zelfs dans! Na de workshop volgt er een korte pauze. Wij verzorgen dan een glas limonade en een gezonde snack zodat jullie even kunnen opladen. Vervolgens mogen jullie lekker vrij trainen in RUSH World en gebruik maken van alle sportattributen, denk hierbij aan de vele Airtrack’s, valmatten, buizenframe, de schuimbak en uiteraard de aanwezige obstakels. We hanteren een minimum van 7 kinderen voor een kinderfeest. De kosten bedragen EUR 20 per kind (inclusief drinken en een gezonde snack). Het pakket kan uiteraard worden uitgebreid als u dat wenst, neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen.

bottom of page